Ευρωπαϊκή Εθελοντική Υπηρεσία

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ-ΕΣ

Η παρούσα ιστοσελίδα φιλοξενεί τις δράσεις του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων που υποστηρίζονται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+

Ευρωπαϊκή Εθελοντική Υπηρεσία – EVS

Η Ευρωπαϊκή Εθελοντική Υπηρεσία (European Voluntary Service) δίνει τη δυνατότητα σε νέους ηλικίας 17-30 ετών να παρέχουν, υπηρεσία πλήρους απασχόλησης σε εθελοντική βάση, διάρκειας 2 έως και 12 μηνών σε κάποια άλλη χώρα εντός ή εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

O Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων ιδρύθηκε το 1998 με θεμελιώδη σκοπό την καλλιέργεια της διεθνούς αντίληψης, κατανόησης, συνεργασίας και αλληλεγγύης σύμφωνα με τις αρχές και τα ιδανικά της UNESCO. Δραστηριοποιείται στον τομέα του πολιτισμού, της εκπαίδευσης, της κοινωνίας και του περιβάλλοντος.

ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΩΝ

Τα προγράμματα Ανταλλαγής Νέων δίνουν τη δυνατότητα σε ομάδες νέων από διάφορες χώρες να έρθουν σε επαφή, να γνωριστούν και να συζητήσουν πάνω σε μια θεματική κοινού ενδιαφέροντος.Ένα πρόγραμμα Ανταλλαγής Νέων μπορεί να έχει διάρκεια 5-21 μέρες και οι συμμετέχοντες να είναι μεταξύ 13-30 ετών.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

Ευρετήριο δράσεων στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ και των προκατόχων του.

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα Erasmus+

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ


Χτίζοντας ειρήνη στο νου των ανθρώπων

O Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων ιδρύθηκε το 1998. Έχει έδρα τη Νίκαια, Πέτρου Ράλλη 210 και Θησέως 1, στην περιφέρεια Πειραιά. Ο Όμιλος είναι σωματείο με θεμελιώδη σκοπό την καλλιέργεια της διεθνούς αντίληψης, κατανόησης, συνεργασίας και αλληλεγγύης σύμφωνα με τις αρχές και τα ιδανικά της UNESCO.

Ο Όμιλός μας δραστηριοποιείται σε τέσσερις τομείς: εκπαίδευση, πολιτισμός, κοινωνία, περιβάλλον

Μάθετε περισσότερα για τις δράσεις μας, κάντε κλικ ΕΔΩ.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων